Zorg en coaching

Dit zijn wij

Visie

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft het recht om uniek te mogen zijn!

Niet iedereen kan zichzelf redden in het leven. Mensen hebben ook het recht op hulp van een ander.

Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Henny vd Heide. In 2006 zijn wij begonnen als vd Heide Jeugdhulp op Maat, in 2008 uitgegroeid naar De Heidehoeve Zorg op Maat en in oktober 2015 is onze naam veranderd in vd Heide Zorg & Coaching

Doelgroep

Wij richten ons vooral op hulpvragers met een psychische en / of verstandelijke beperking die problemen ondervinden in het dagelijkse leven op het gebied van: wonen, werken, sociale contacten, drank, drugs, enzovoort.

Wat doen wij

Wij bieden ondersteuning en hulp aan mensen die zich, op verschillende terreinen van het leven, niet zelfstandig kunnen redden. Dat doen wij door individuele begeleiding, woonbegeleiding en door het bieden van dagbesteding. Wij hebben zorgappartementen waar cliënten woonruimte kunnen huren.

Onze kracht

Het is onze kracht om samen met de cliënt de uitdaging van het leven aan te gaan. Zelfstandigheid voorop, hulp waar nodig. We gaan onder andere met de cliënt mee naar afspraken bij instanties, huisarts of ziekenhuis. We helpen ze een netwerk op te bouwen van sociale contacten . Wij zorgen voor woonruimte en bieden begeleiding in de woonsituatie. Ook bieden we dagbesteding.

Omdat iedere cliënt uniek is, is ook iedere hulpvraag uniek. Elke nieuw hulpvraag is voor ons een nieuwe uitdaging.

Wij werken, voor zover mogelijk is, met een vaste begeleider voor de cliënt.

Kwaliteit

Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die de gemeente Hardenberg/Ommen aan de gecontracteerde zorgaanbieders stelt.
Onder downloads kunt u deze eisen en ons kwaliteitsplan vinden.

Staand 01 20x28 PB120057-2-1