Unieke samenwerking met Total Outdoor Events

Unieke samenwerking Total Outdoor Events en Vd Heide Zorg & Coaching!

Gerrit Henk Hutten van Total Outdoor Events en Peter van der Heide van Vd Heide Zorg & Coaching zijn een unieke samenwerking aangegaan voor het onderhoud van hun fietsen.

Aan het eind van ieder seizoen moeten de mountainbikes en steps van Outdoor Events weer klaar worden gemaakt voor het nieuwe jaar. Draaiende onderdelen, remmen en versnellingskabels worden vervangen of gesmeerd. Hutten heeft in de dagbesteding FietsZorg van Peter & Henny van der Heide een partner gevonden om deze werkzaamheden professioneel uit te voeren.

FietsZorg

FietsZorg is één van de onderdelen van Vd Heide Zorg, die met deelnemers in de dagbesteding, onder begeleiding van ervaren fietsenmakers/begeleiders, de fietsen weer als nieuw maken. Voor de deelnemers een prachtig leerproject. Wat is er mooier dan samen met collega’s een mooi stuk werk afleveren dat gewaardeerd wordt en zinvol is. Dit bevordert het gevoel van eigenwaarde.

Gerrit Henk is ook één van de initiatiefnemers van Hardenberg United. Een maatschappelijk betrokken organisatie die jongeren stimuleert om weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Door dit initiatief hebben beide partijen elkaar gevonden, met als gevolg een prachtige samenwerking.

FietsZorg is er voor alle particulieren die problemen met hun fiets hebben. Alleen E-Bikes worden niet ter reparatie aangenomen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dagbesteding en klussen van Vd Heide Zorg gaat u naar www.vdheidezorg.nl

Voor alle sportieve activiteiten voor u en uw personeel kunt u contact opnemen via www.totaloutdoor.nl.


Fotobijschrift: De teams van Vd Heide Zorg en Total Outdoor Events
Fotocredit: COMNOU! websites + reclame