KlusZorg

KlusZorg is één van onze vormen van dagbesteding. Cliënten gaan met onze ervaren timmerman Gert Bolks erop uit. De diversiteit aan werkzaamheden is groot en het is elke keer weer een mooie uitdaging om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Van het bouwen van een overkapping tot het ophangen van schilderijen en van het vervangen van sloten tot het schoonmaken van een schoorsteen.
Een prachtige leerzame manier van dagbesteding, waarbij de cliënt weer meedraait in de maatschappij!

Ook hebben we een houtwerkplaats, die onder KlusZorg valt. In deze houtwerkplaats worden houtproducten gemaakt, zoals bijvoorbeeld plantenbakken en statafels. In de houtwerkplaats worden ook klussen voorbereid, zoals het maken van een trap, die de KlusZorg dan weer plaatst bij betreffende klant.
Daarnaast maken deelnemers houtproducten voor onze andere dagbesteding, de BrocanteZorg. De BrocanteZorg voorziet deze producten van een mooie kleur verf of lak en dit teamwork tussen deze twee dagbestedingen zorgt voor hele leuke en mooie eindresultaten!

Alle producten zijn te koop bij onze kraam, die u vindt bij ‘Je Eigen Kraam’ in Hardenberg!

Een mooie impressie vindt u op de website onder het kopje ‘Portfolio’!

KlusZorg is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 4713 7728 en geopend op maandag t/m vrijdag, van 8.30 – 17.00 uur.

Voor meer informatie over ambulante begeleiding en/of deelname in deze dagbesteding kunt u contact opnemen via het algemene nummer: 06 5046 1963.