Blog

Ggz-instelling Dimence verwijst cliënten door naar psychiater Gerdje van Hoecke in India. De consults zijn via Skype. Het interview met haar ging ook via Skype. ,,Op het scherm zie ik patiënten van veel nabijer dan in een fysiek consult. En Lees verder..
Onderstaande brief hebben we ontvangen van de moeder van één van onze cliënten: Hallo Peter en Henny, Gert en Jannie Ik ga even terug in de tijd… Jaap is een jaar of 14 en gaat naar het Vechtdal College in Dedemsvaart. Hij heeft het daar prima Lees verder..
Unieke samenwerking Total Outdoor Events en Vd Heide Zorg & Coaching! Gerrit Henk Hutten van Total Outdoor Events en Peter van der Heide van Vd Heide Zorg & Coaching zijn een unieke samenwerking aangegaan voor het onderhoud van hun Lees verder..
Op geheel eigen wijze helpt Peter van der Heide de jongeren die als een hete aardappel van de ene zorginstantie naar de andere worden doorgeschoven. Het afvoerputje van de maatschappij komt bij hem terecht. Waar andere zorginstellingen zeggen: Lees verder..
‘Meneer D. wordt met de dag een leveltje agressiever’ Meneer D. sloeg eind januari zijn interieur weer kort en klein en nu deed hij ook een zelfmoordpoging. De ambulance kreeg politiebegeleiding. Toch was hij een dag later alweer Lees verder..
Woensdag 20 januari stond in het Nederlands Dagblad het artikel ‘Moord in het zorgstelsel’, geschreven door Margriet Oostveen, verslaggever bij De Volkskrant, waarin het artikel al eerder is verschenen. Peter vd Heide heeft met een Lees verder..
Wij gaan uitbreiden én krijgen een nieuwe naam: vd Heide Zorg &  Coaching In januari 2016 starten we aan de Gramsbergerweg 66 met onze nieuwe dagbesteding FietsZorg en KlusZorg. Bij deze dagbesteding kunnen cliënten vaardigheden aanleren en Lees verder..
Het klussenbedrijf, Uw klus onze Zorg, wordt weer nieuw leven ingeblazen en de Klusbus gaat weer rijden in Hardenberg! Cliënten mogen met timmerman Gert Bolks mee op klus. Een unieke manier van dagbesteding waar zij vaardigheden aanleren en Lees verder..
HHC E10 is door De Heidehoeve in het nieuw gestoken. Ze lopen er wekelijks weer top bij in hun nieuwe tenue met daarop het logo van De Heidehoeve. HHC is er blij met deze sponsoring en Jan Mulder reikte, namens HHC, in bijzijn van het team, een Lees verder..